Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Protein Smoothie

Protein Smoothie

Vegansk

Put det frosne frugt op i et stort glas, og sæt evt. glasset på en underkop, hvis det skulle løbe udover glasset, mens det tør op. Lad det tø op i 30 min.

30 min senere: hæld mandelmælk op i samme glas som frugten er i. Fyld glasset helt op til kanten. Put det hele over i en blender eller beholder (hvor du kan bruge en stavblender i). Tilsæt isterninger (hvis det er de små; cirka 30-40 stk.), hemp protein og spirulina og blend det hele.

Drik.

Hvis du foretrækker det sødere, så tilsæt sukker eller vaniljepulver.

Pynt evt. med lidt frugt.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af allie3

Ingredienser:

170 g. frossen frugt (papaja, mango, ananas & jordbær)
Mandelmælk
1 spsk. hamp protein
1 tsk. spirulina pulver
Mini isterninger
 
Se flere opskrifter på Drikke

Alle opskrifter af allie3:


Kommentarer

GrønneFingre
1 år siden

Det ser virkelig lækkert ud, er også kæmpe fan af papaya! :-) Har du nogen erfarring med at bruge andre former for proteinpulver i din protein shake? Nu nævner du hamp protein som en mulighed, hvad med for eksempel ærteprotein? Der findes heldigvis efterhånden en del forskellige muligheder for købe vegansk protein, og forskellige typer af vegansk proteinpulver. Der en oversigt over et ret pænt udvalg af protein til veganere på siden https://veganskproteinpulver.dk/ med flere forskellige typer af vegansk proteinpulver, som sikkert også kunne være spændende at mixe sammen med en frugtsmoothie. Glædes i hvert fald over at det er blevet så meget lettere at finde et vegansk protein af supplere med.