Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Marrokansk suppe (glutenfri)

Marrokansk suppe (glutenfri)

Vegansk

Steg løget gennemsigtig i olivenolie, og tilsæt hvidløg, ingefær og chili, og steg i cirka 1-2 minutter. Tilsæt halvdelen af boullion vandet.

Kom peberfrugt, aubergine, krydderier og linser i. Put låg på gryden, og lad det koge i 20 minutter.

Tilsæt tomater, kikærter, grønkål og resten af boullion vandet. Knæk spagettien i tre dele, og kom det i, når gryden er i kog igen. Kog til pastaen er færdig.

Spis!



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af allie3

Ingredienser:

Til 6-8 personer:
1 løg
5 fed hvidløg
2 spsk. revet ingefær
3 grøntsagsboullionterninger (til 1½ liter vand)
½ rød habañero chili
1 aubergine
½ rød peberfrugt
100 gram finthakket grønkål (fra frost)
1 dl røde linser
4 dl kikærter
2 tsk. paprika
1/4 tsk. kanel
680 gram mosede tomater (1 flaske fra Urtekram)
100 g. glutenfrit pasta
Olivenolie
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af allie3: