Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Sushi: store hosomaki ruller (glutenfri)

Sushi: store hosomaki ruller (glutenfri)

Vegansk

Først skal du koge risene helt perfekte, og det gør du ved at følge anvisningen på pakken.

Når risene er færdige, blandes de med ris eddike inden afkøling. Når risene er kolde, er de klar til brug.

Forbered grøntsagerne: de fire agurke- og squash stave skal være cirka 10 cm lange, og så skal kernerne fjernes. Avocadoen skæres i skiver.

Læg den ene tangplade (du har klippet en tangplade over i to) oven på måtten (søg evt. på YouTube, hvordan man ruller dem), og fyld ris på, derefter grøntsager på og så ruller du.

Skær i stykker, og spis!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af allie3

Ingredienser:

Til 2 store ruller (16 stk.):
1 tangplade
120 ml ris
1½ spsk. ris eddike
2 agurke stave
2 squash stave
½ avocado
Mayonaise

Bambusmåtte
Spisepinde



 
Se flere opskrifter på Andet

Alle opskrifter af allie3:






Kommentarer

Lunar
5 år siden

hvis du er glad for den slags "risruller" kan jeg anbefale de koreanske kimbap også ;)