
Kartoffelsalat med karry <3
Vegansk
Vask og skær kartoflerne i mellemtynde skiver på cirka 4-5 millimeter tykkelse.Kog kartoflerne til de er halvmøre i saltet vand.
Når kartoflerne begynder at slippe en strikkepind, tag dem af varmen og held vandet fra i et dørslag.
Lad kartoflerne køle i koldt vand imens du laver dressingen
Bland yogurt og sennep godt sammen i en skål, tilsæt en knivspids madraskarru og smag til med salt og peber.
Hak purløg og dild fint
skær agurken i kvarter og snit derefter i tynde skiver.
Tomaterne halveres og skæres i kvarte.
Bland grøntsagerne i dressingen og tilsæt til sidst kartoflerne - som man lige skal dryppe af i et dørslag inden.
Pynt med radiser i tynde skiver og server direkte fra køleskabet - Awesome til grillmad
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af chris
750 g natural alpro yogurt
250g San marzino tomater
1 agurk
1 dl sød fransk senep
1 potte dild
1 potte purløg
3 radiser
Salt
peber
karry
Skrevet af chris
Ingredienser:
1 kilo små kartofler750 g natural alpro yogurt
250g San marzino tomater
1 agurk
1 dl sød fransk senep
1 potte dild
1 potte purløg
3 radiser
Salt
peber
karry
Kommentarer
FB_DK
5 år siden
5 år siden
Hey overvej Yosa's øko oat fraiche eller øko naturel istedet for soya. Tror den kunne være ret nice end aplros soja. + der er ikke tilsat sukker
