
Rødgrød med fløde
Vegansk
Smid en tykbundet gryde på komfuret, og hæld alle bærene ned i og var på middel varme.husk at røre rundt, så de ikke brænder på
Når vandet begynder at løbe ud af bærene, tilsæt da sukker under omrøring.
Når børene er kogt ud og gryden har Været oppe at koge tag den da af varmen, udrør kartoffelmelet i det kolde vand og tilsæt i gryden under omrøring. - det er vigtigt at det ikke koger efter du har puttet kartoffelmelet i.
Nu skulle sin rødgrød gerne have den rette tykkelse (ellers tilsæt lidt mere kartoffelmel i vand)
Server med fløde
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af chris
1 pose frosne hindbær a 300g
300 g sukker
6 spsk kartoffelmel
2 dl vand
vegansk fløde
Skrevet af chris
Ingredienser:
2 poser frosne skovbær a 300g1 pose frosne hindbær a 300g
300 g sukker
6 spsk kartoffelmel
2 dl vand
vegansk fløde