
Seitan Hakkebøffer
Vegansk
Bland tørredekrydderier og seitanmel i en skålPut resten i en foodprocessor eller en skål og blend med en stavblender indtil det er en tyktflydende masse...
Hæld det flydende over i melet og ælt med nallerne indtil det er en hel klump.
Del op i 8 klumper og brug en kniv til at hakke dem ligesom man ville en hakkebøf...
Pak bøfferne ind i ostelærred/eller mikrobølgefilm og kog bøfferne i boulion ved svag varme i Like 30-40 minutter (alt efter tykkelse)...
Steg dem 2-3 minutter på hver side ved ret høj varme indtil der kommer en mørkebrun stegeskorpe på..
(Serveres med fritter og blomkålsbernaise)
Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af chris
1 rødløg
4 fed hvidløg
1 glas champignon
1 Dåse kidneybønner
2 dl varmt vand
1 dåse tomatpuré
1 spsk soyasovs
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 spsk peanutbutter
1 spsk røget paprika
1 tsk barbecue krydderi
1/2 tsk kværnet peber
Skrevet af chris
Ingredienser:
5 deciliter seitanmel1 rødløg
4 fed hvidløg
1 glas champignon
1 Dåse kidneybønner
2 dl varmt vand
1 dåse tomatpuré
1 spsk soyasovs
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 spsk peanutbutter
1 spsk røget paprika
1 tsk barbecue krydderi
1/2 tsk kværnet peber
Kommentarer
Kita
7 år siden
7 år siden
De lyder super lækre! Hvor kan der der seitanmel købes henne?
Og er det muligt at du kan ligge opskrift op på blomkåls bearnaisen? Den ser sindssygt lækker ud!