Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Seitan Hakkebøffer

Seitan Hakkebøffer

Vegansk

Bland tørredekrydderier og seitanmel i en skål

Put resten i en foodprocessor eller en skål og blend med en stavblender indtil det er en tyktflydende masse...

Hæld det flydende over i melet og ælt med nallerne indtil det er en hel klump.
Del op i 8 klumper og brug en kniv til at hakke dem ligesom man ville en hakkebøf...

Smid bøfferne i en forvarmet ovn på 150 grader i Like 30-40 minutter (alt efter tykkelse)...

Steg dem 2-3 minutter på hver side ved ret høj varme indtil der kommer en mørkebrun stegeskorpe på..

(Serveres med fritter og blomkålsbernaise)


Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af chris

Ingredienser:

5 deciliter seitanmel
1 rødløg
4 fed hvidløg
1 glas champignon
1 Dpse kidneybønner
2 dl varmt vand
1 dåse tomatpuré
1 spsk soyasovs
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 spsk røget paprika
1 tsk barbecue krydderi
1/2 tsk kværnet peber
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af chris:



Grov bondesalat.




Kommentarer

Kita
2 år siden

De lyder super lækre! Hvor kan der der seitanmel købes henne?
Og er det muligt at du kan ligge opskrift op på blomkåls bearnaisen? Den ser sindssygt lækker ud!