Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Auberginekaviar på ristet brød

Vegansk

2 store auberginer
1 knivspids spidskommen
1 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
1 spsk. citron eller lime
salt og peber og paprika.

Varm ovnen op. Del auberginerne og læg dem på bagepapir og bag dem i ½ time til kødet er helt mørt med den "skårne" side op. Skrab herefter kødet ud og mos det med olie, krydderierne og citron eller lime.

Serveres på ristet (rug) brød. Evt. med lidt rødløg i tern og en grov salat med f.eks. blomkål i små buketter, persille og advokadotern. Men kan sagtens spises alene på ristet brød.

Kan spises varm men smager også pragtfuld dagen efter kold fra køleskabet.


Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Cirkeline

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider