Quinoa salat med granatæble og edemame
Vegansk
Dejlig frisk, farverig og sund salat. Godt med proteiner og antioxidanter.smager også dejlig dagen efter!
Her er en portion til middagsbordet ca. 4 personer.
Quinoa koges i 15-20 min med 2 dl vand (efter anvisning)
og stilles til afdrypning/afkøling i en sigte.
Frosne edemamebønner gives et hurtigt opkog på omkring knap 1 min, skylles og drypper også af i en sigte. (Jeg brugte frosne sojabønner)
Granatæblet rulles så kernerne kommer løs, skær den over og få kernerne ud. Gem saften til salaten!
Æblet skæres i mundrette stykker(evt. skrælles) og blades med lidt citron
Det hele blandes sammen, sættes på køl eller spises med det samme!:D
Drys evt. med chiafrø.
Bedømmelse: 8 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Kabrandt
150 g frosne edemamebønner
1 æble
1 granatæble
lidt citron
evt. chiafrø
Skrevet af Kabrandt
Ingredienser:
1 dl quinoa150 g frosne edemamebønner
1 æble
1 granatæble
lidt citron
evt. chiafrø