Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Spagetti bolognese

Vegansk

2 store squash
1 rød peber
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 dåsk øko. tomatpure
2 alm. store tomater
1 bouillionterning
2-4 store spsk. havregryn (alt efter hvor fast du vil have konsistensen af sovsen)
1 stor tsk. chili (eller efter behov
1 spsk. soyasauce.
1 tsk. timian
1 tsk. paprika
1 tsk. basilikum
1 tsk. salt

Svits først løg og hvidløg i en halvstor gryde, tilsæt herefter en rød peber i tern. Og riv herefter 2 store squash groft på et rivejern og bland det nede i gryden. Tilsæt herefter alle de andre ovenstående ingredienser og tilsæt vand efter behov? lad det småkoge i ca. ½ halv times tid måske mindre. Og server som spagetti bolognese. Og evt. med lidt godt brød.

OBS: har du så en lille rest til dagen efter kan du bruge resten som dip og har du meget tilbage kan du fryse en portion.


Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Cirkeline

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter


Kommentarer

PeterPøblen
10 år siden

Go' opskrift! Ville lige nævne, at jeg tit bruger bulgur istedet for havregryn (kan ikke rigtigt lide den der halv-tørre konsistens de får) i sovsen. Jeg bruger omkring 1dl bulgur (før de er tilberedte) til en dåse tomater, men det afhænger af hvor meget "kødfornemmelse" man gerne vil have, selvfølgelig=)
-Peter
Tyrkiskpeber
5 år siden

Lækker opskrift! Plejer at bruge 3 revne gulerødder oveni. I dag brugte jeg aubergine istedet for squash.
En ske eller to af græsk jogurt kan også anbefalles.