
Chili sin carne - Med gulerødder
Vegansk
Denne portion er til ca. 4 personer.Hak løgene og pres hvidløgsfedene, og steg lidt i gryden i lidt olie.
Tag den mængde jalapenios du finder passende og skær dem i små stykker og kom i gryden.
Skær gulerødderne i skiver (mundrette bidder), og kom det i gryden.
Hæld chilibønnerne og de hakkede tomater i gryden. Tag kidneybeans og majsen, og hæld væden ud, og kom derefter indholdet i gryden. Smag til med krydderierne, og lad det stå og simre en halv times tid, men jo længere jo bedre. Det giver god smag. Serveres med ris.
Velbekomme

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Asilias
2 løg
3 fed hvidløg
2 dåser chili bønner
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kidneybeans
1 dåse majs
Jalapenios fra glas
Spidskommen
Hvidløgssalt
Paprika
Peber
Olie
Skrevet af Asilias
Ingredienser:
2 store gulerødder2 løg
3 fed hvidløg
2 dåser chili bønner
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kidneybeans
1 dåse majs
Jalapenios fra glas
Spidskommen
Hvidløgssalt
Paprika
Peber
Olie