Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk bernaisesovs

Vegansk

Vegansk bernaisesovs; ca. to personer

2 spiseskefuld margarine
1 lille løg - meget finthakket
1 gulerod - meget fint revet
Estragon
4 dl god grønsagsbouillon
Jævner eller sojafløde

Margarinen opvarmes, så den bliver klar. Løg og gulerod tilsættes og røres godt rundt. Det skal bare simre - ikke svitse. Så tilsættes estragon - nok ca. to tsk. Bouillon tilsættes. Det skal så stå og koge ind i ca. 20 minutter. Man kan så tilsætte lidt jævner eller fløde - LIDT AF GANGEN - indtil sovsen har den ønskede konsistens.


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Spætte Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger


Kommentarer

AlligatorSøren
9 år siden

En rigtig god sovs, som smager præcis som den skal. Den er desuden rigtig nem og hurtig at lave! :-)
AlligatorSøren
9 år siden

En rigtig god sovs, som smager præcis som den skal. Den er desuden rigtig nem og hurtig at lave! :-)
Kappa
5 år siden

Min første blev ganske vist lidt tynd, men den smagte nu godt :)
Kappa
5 år siden

Min første blev ganske vist lidt tynd, men den smagte nu godt :)