Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk bernaisesovs

Vegansk

Vegansk bernaisesovs; ca. to personer

2 spiseskefuld margarine
1 lille løg - meget finthakket
1 gulerod - meget fint revet
Estragon
4 dl god grønsagsbouillon
Jævner eller sojafløde

Margarinen opvarmes, så den bliver klar. Løg og gulerod tilsættes og røres godt rundt. Det skal bare simre - ikke svitse. Så tilsættes estragon - nok ca. to tsk. Bouillon tilsættes. Det skal så stå og koge ind i ca. 20 minutter. Man kan så tilsætte lidt jævner eller fløde - LIDT AF GANGEN - indtil sovsen har den ønskede konsistens.


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Spætte Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Saucer, dips og dressinger


Kommentarer

AlligatorSøren
10 år siden

En rigtig god sovs, som smager præcis som den skal. Den er desuden rigtig nem og hurtig at lave! :-)
AlligatorSøren
10 år siden

En rigtig god sovs, som smager præcis som den skal. Den er desuden rigtig nem og hurtig at lave! :-)
Kappa
5 år siden

Min første blev ganske vist lidt tynd, men den smagte nu godt :)
Kappa
5 år siden

Min første blev ganske vist lidt tynd, men den smagte nu godt :)