Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Kornsuppe

Vegansk


Skyl ris og bulgur. Sættes over svagt blus med rigeligt vand, ca. ¾-1 ltr, sammen med krydderierne. Husk at knus koriander frøene (det kan gøres med en bredbladet kniv).

Skyl de afskallede linser grundigt. Lad dem stå i blød i lidt vand.
Efter en til to timer, når suppen er kommet i kog, snittes løget fint og kommes ved, under fuldt blus og sammen med linserne. Lad suppen simre færdig i en 10 minutters tid og tilsæt olie efter behag.

Serveres med en god soya - tamari, kikkoman, pearl river.
Suppen kan smagspyntes efter behag, eksempelvis med 1 lille håndfuld peanuts og lidt tørrede rejer, der koges sammen med ris og bulgur. Mungbønner og frisk ingefær giver også en god smag.
Til servering kan suppleres med friskhakket hvidløg og mørk edikke.


Tilføjet: 7/1 2017 13:09 | 2 år siden

Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Steen E

Ingredienser:

• 1 håndfuld ris (ikke parboiled)
• 1 håndfuld hel bulgur
• 2 håndfulde afskallede linser (dal)
• 1 løg
• 1 tsk hel fennikel
• ½ tsk hel kommen
• 2 tsk knust chilli
• 2 tsk hel koriander
• rapsolie
 
Se flere opskrifter på Supper

Alle opskrifter af Steen E:



Æg-og-tomat suppe

Kornsuppe