
Vegansk quiche
Vegansk
Fremgangsmådeforvarm ovnen til 190 grader.
smør et tærtefad med margarinen
Fordel tærtedejen ud over formen
Fordel halvdelen af osten ud over hele bunden
Lynsteg champignionerne på en tør slip-let pande til de er gyldne.
Drys grøntsagerne over osten.
Pisk mælk og NoEgg grundigt sammen - cirka 4 minutter med mixer på fuld smadder til det bliver en luftig masse.
Hæld massen over grøntsagerne hurtigst muligt og smæk tærten direkte i ovnen, hvor den skal stå i 55-60 minutter.
Det er min oplevelse at tærten bliver lidt flad hvis man ikke skynder sig at få den i ovnen

Tilføjet: 14/3 2017 22:59 | 6 år siden
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af chris
100 gram fintrevet vegansk chedder
1 pakke vegansk tærtedej der ikke skal forvarmes
50 gram Hakket løg
50 gram hakkede rød peber
50 gram hakkede tomater
50 gram skiveskåret porer
50 gram champignion i tern
4 spsk. No Egg
125 ml. soyamælk
Skrevet af chris
Ingredienser:
1 tsk margarine100 gram fintrevet vegansk chedder
1 pakke vegansk tærtedej der ikke skal forvarmes
50 gram Hakket løg
50 gram hakkede rød peber
50 gram hakkede tomater
50 gram skiveskåret porer
50 gram champignion i tern
4 spsk. No Egg
125 ml. soyamælk