Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Æblecrumble

Æblecrumble

Vegansk

Sådan gør du!
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Varm æblepulpen i en gryde sammen med vand/juice, sirup og kanel.
Skær æblerne i stykker og tilsæt dem.
Kom nødder og kerner i en foodprocesser og kværn. Tilsæt derefter havregryn. Kom massen i en skål og bland olie agavesirup og evt. lidt vand eller juice i og bland det hele godt sammen.
Æblefyldet nederst og crumble på toppen i et tærtefad. Jeg smurte en smule olie på fadet først.
Bag kagen i den varme ovn i 20 minutter, så den bliver dejlig gylden på toppen og nyd den derefter varm eller afkølet, evt. med en klat havrecreme eller andet godt og en dejlig kop kaffe til.

<3 <3 <3


Tilføjet: 10/9 2017 12:50 | 1 uge siden

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Amanda Stampe

Ingredienser:

Æblefyldet:
3 æbler
5 håndfulde æblepulp (kan erstattes med flere æbler)
Et godt skvæt sirup, evt. agave
Vand eller æblejuice på initiativ
En håndfuld kanel

Crumble:
4 håndfulde havregryn
2-3 håndfulde nødder evt mandler, hasselnødder og valnødder
2-3 håndfulde kerner evt græskar og solsikke
Et godt skvæt planteolie evt kokos eller rasp
Et godt skvæt sirup
evt vand eller æblejuice
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af Amanda Stampe: