
Vegansk thai wok
Vegansk
Start med at sætte ris/nudler over.hak løgene og hvidløgene i små tern.
Snit så peberfrugterne og forårsløgene og stil dem til side, dem skal vi bruge senere.
Hæld olien op i en wok, og lad det blive varmt inden at vi hælder løgene samt hvidløgene i. Svits indtil de bliver gyldne.
Kom så plante kylling i og rør indtil stegt.
Derefter kommer vi cashew nødderne i, rør lidt, så de bliver en smule brune - (man kan også vælge at stege cashewnødderne for sig selv, for så at tilføje dem i retten, til sidst)
derefter hæld hoisin sovsen i og lad den blive varm.
Hæld nu peberfrugt, de søde ærter og forårsløg i, rør lidt og lad retten simre et par minutter.
Velbekomme.
Tilføjet: 5/3 2018 13:40 | 5 år siden
Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Idaxen
3 hvidløg
2 gule løg
400g Kylling erstatning (kan udelades)
Husk: plantekødet må ikke være bønnefars - skal være kyllinge erstatning.
1 pose Cashew nødder
1 bakke søde ærter
2 røde peberfrugter
1 bundt Forårsløg
3 spsk Hoisin sauce
Serveres med ris eller nudler.
1 kop ris pr. person
2 kop vand pr. 1 kop ris.
Skrevet af Idaxen
Ingredienser:
2 spsk raps olie3 hvidløg
2 gule løg
400g Kylling erstatning (kan udelades)
Husk: plantekødet må ikke være bønnefars - skal være kyllinge erstatning.
1 pose Cashew nødder
1 bakke søde ærter
2 røde peberfrugter
1 bundt Forårsløg
3 spsk Hoisin sauce
Serveres med ris eller nudler.
1 kop ris pr. person
2 kop vand pr. 1 kop ris.