Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Vegansk thai wok

Vegansk thai wok

Vegansk

Start med at sætte ris/nudler over.

hak løgene og hvidløgene i små tern.
Snit så peberfrugterne og forårsløgene og stil dem til side, dem skal vi bruge senere.

Hæld olien op i en wok, og lad det blive varmt inden at vi hælder løgene samt hvidløgene i. Svits indtil de bliver gyldne.

Kom så plante kylling i og rør indtil stegt.

Derefter kommer vi cashew nødderne i, rør lidt, så de bliver en smule brune - (man kan også vælge at stege cashewnødderne for sig selv, for så at tilføje dem i retten, til sidst)

derefter hæld hoisin sovsen i og lad den blive varm.

Hæld nu peberfrugt, de søde ærter og forårsløg i, rør lidt og lad retten simre et par minutter.

Velbekomme.


Tilføjet: 5/3 2018 13:40 | 5 år siden

Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Idaxen

Ingredienser:

2 spsk raps olie
3 hvidløg
2 gule løg

400g Kylling erstatning (kan udelades)

Husk: plantekødet må ikke være bønnefars - skal være kyllinge erstatning.

1 pose Cashew nødder
1 bakke søde ærter
2 røde peberfrugter
1 bundt Forårsløg
3 spsk Hoisin sauce

Serveres med ris eller nudler.

1 kop ris pr. person
2 kop vand pr. 1 kop ris.
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter