Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Karrysuppe - nem, krydret og cremet

Karrysuppe - nem, krydret og cremet

Vegansk

Blend løg, chili, hvidløg og ingefær til en blød masse.
Hak grøntsagerne i tern.
Rist karry og gurkemeje af i gryden, tilføj olie og derefter de blendede ingredienser. Lad det stege ca 1-2 min. Tilføj derefter grøntsager, vand og boullionterninger.
Lad det koge under låg i ca. 20 minutter, indtil grøntsagerne er helt møre.
Tilføj kokosmælk og lad det koge op et par minutter. Blend det hele med en stavblender til suppen har en cremet konsistens. Lad den blendede suppe koge uden låg i yderligere ti minutter. Smag til med salt.

Forslag til topping:
Ristede kikærter med chili
Blanceret porre
Frisk chili

Server evt. Med veganske naan eller hvidløgsbrød. Fungerer sikkert også med ris. :)


Tilføjet: 21/9 2018 17:08 | 3 uger siden

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Jvb

Ingredienser:

2 små løg
1 frisk chili (mild)
4 fed hvidløg
2-3 cm frisk ingefær
2 spsk olivenolie
4 tsk karrypulver
1 tsk gurkemeje
2 store gulerødder
3 små pastinakker
2 dåser kokosmælk
2 terninger grøntsagsboullion
1 l vand
Salt
 
Se flere opskrifter på Supper