Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Fedtfattig Svampepate

Vegansk

Kog ris i vandet og lad det afkøle. Du kan også bruge en rest ris du allerede har.Rens og skær svampe i små stykker. Løg skæres i små stykker og steges klare i olien. Når de er næsten færdige tilsæt blendende nødder. Squashen rives og duppes med lidt køkkenrulle. Ved høj varme brunes squash og svampe til de har taget lidt farve. Tilsæt revet hvidløg. Bland løg, nødder, svampe og squash og kom ris, hørfrømasse, yoghurt, salt peber og timian. Hæld i et ovnfast fad og bag ca. 40 min ved 200 grader varmluft.

Smager også godt kold på brød eller som tilbehør til en grov kålsalat.


Tilføjet: 5/10 2018 09:56 | 1 år siden

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Bodil

Ingredienser:

1 dl. ris
2 dl. vand
250 g svampe
1 squash
1 løg
2 spsk. olie
1 fed hvidløg
25 g hasselnødder eller solsikkekerner
2 spsk. hørfrø med 8 spsk. vand sættes i blød i min. 1 time og blendes
1 1/2 dl. sojayoghurt
salt
peber
timian.
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad