Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Nøddepostej

Vegansk

Skræl sellerien og skær den i terninger, som koges møre ca. 15 min sammen med grøntsagsbouillonen. Herefter hældes vandet fra(gem evt lidt til senere). Mos nu den kogte selleri. Riv løg og guleroden fint. Blend hasselnødderne fint. Bland nu det hele godt sammen i en skål. Hvis blandingen virker for tør kan lidt af vandet fra sellerien tilsættes.

Kom blandingen i en smurt form/fad og bag det ved 200°c i ca. 60 min. Mærk efter med en gaffel om det er gennembagt.

Kan bruges som pålæg på brød evt. med en syltet rødbede ovenpå.
Eller som tilbehør til et varmt måltid.


Bedømmelse: 9 / 10 på 5 stemmer.

Skrevet af Mito

Ingredienser:

3 dl. Hasselnødder
1½ dl. Rasp
½ Knoldselleri
1 Løg ( revet )
1 Gulerod
1 Grøntsagsbouillon
1 tsk. Spidskommen
1 tsk. Paprika
1 tsk. Salt
 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter

Alle opskrifter af Mito:



Nøddepostej

Æblepostej




Kommentarer

Acai-Maria
9 år siden

jeg tilføjede champignion og brugte en anden knold, som lignede selleri, men det var det ik ,den smagte mere af en kedelig kartoffel, så jeg glæder mig til at prøve opskriften i Danmark, når jeg ved hvad det er jeg køber :)
Acai-Maria
9 år siden

hov glemte at sige at den smagte alligevel helt fantastisk..
Acai-Maria
9 år siden

hov glemte at sige at den smagte alligevel helt fantastisk..
mailis
8 år siden

Mmm. Super lækkert :)