"Kød"-boller.
Vegansk
Tænd ovnen på 175 - 200 gr.Bønnerne moses groft med en gaffel. Resten tilsættes og røres til en fars. Form boller i valnødde størrelse, læg dem i et fad og hæld olie på. Bages i ca. 15 min., vendes og bager ca. 15 min. mere.

Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Bibbi
2 spsk. soyasauce
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. olivenolie
2 presset/hakkede fed hvidløg
½ cup rasp
½ cup fuldkornsmel
oregano
timian
revet citronskal
salt og peber
(1 cup = 2,5 dl.)
Skrevet af Bibbi

Ingredienser:
1 ds. Kidneybønner2 spsk. soyasauce
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. olivenolie
2 presset/hakkede fed hvidløg
½ cup rasp
½ cup fuldkornsmel
oregano
timian
revet citronskal
salt og peber
(1 cup = 2,5 dl.)
Alle opskrifter af
Bibbi :
Proteinrig snack!
Lun salat m. hvede
Kold dildsauce/ dressing/ dip
Aubergine kaviar
Vegansk friskost/Creme Fraiche
Linsesuppe m. nudler.
"Kød"-boller.
Dåsehummus with a twist!
Kommentarer
AlligatorSøren
11 år siden
11 år siden
Er de gode til boller i karry?
Bibbi
11 år siden
11 år siden
Jeps

-Nanna91-
10 år siden
10 år siden
Mmm , det vil jeg prøve i aften! (:
Eline
10 år siden
10 år siden
Uhmmm de er gode i boller i karry! Er dog ikke helt sikker på at tomatpureen skal i næste gang de skal i en karry-ret. Tror det passer bedre til en tomat-sovs:)