Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grundopskrift: Postej

Grundopskrift: Postej

Vegansk

2 krus finthakkede mandler (eller andre nødder/kerner)
2 krus opblødte/kogte hakkede soyabønner (eller anden bælgfrugt)
Evt 4 krus af en af delene, det er osse godt

1-2 gode håndfulde sesamfrø og/eller hakkede solsikkefrø
1-2 revet gulerødder
1-2 hakket løg
1-1½ krus bullion/vand
Kartoffelmel eller majsmel (man kan for den sags skyld osse bruge hvede, grahams eller rugmel)
Evt lidt olie
krydderier feks spidskommen, paprika, hvidløg, persille, sellerisalt, peber etc etc (det er jo en smagssag)

Det hele skal i en stor gryde og koge lidt tid, så jævnes det med "melen" til det har en tynd med god konsistens (husk det stivner mere når det køler)

MAN kan bruge alle slags bælgfrugt og nødder og kerner i denne opskrift..

Det smager bedst dagen efter, når det ligesom har "sat sig" Blev det for tykt kan man altid tynde det lidt op med vand eller olie...

*Krus = alm kaffekrus


Bedømmelse: 9 / 10 på 8 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

Malarix
7 år siden

Hvor længe kan grundpostejen holde sig i køleskabet?
Knoldselleri
7 år siden

en lille uge
Knoldselleri
7 år siden

men det kan godt fryses også, men da fortrækker jeg at give det en bagetur i ovnen, til dtoppen er s´prød