Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hvedepostej

Vegansk

Ingredienser:
200 g kartofler
250 g knækket hvede
5 dl grøntsagsbouillon
50 g løg
50 g mandler
100 g squash
2 spsk frisk, hakket basilikum

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern og koges i bouillonen med den knækkede hvede i 30 min. Hvis væden koger væk, tilsættes der lidt mere, men kornene skal ikke være for fugtige.
Hvede og kartofler pureres i køkkenmaskinen. Løg og mandler hakkes og tilsættes. Squashen rives groft og røres i farsen sammen med hakket basilikum. Farsen smages godt til med salt og peber.
Hvedefarsen kommes i en smurt postejform og bages i en 200 grader varm ovn i 40-45 min. Postejen køles lidt af inden servering.


Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af bee

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter