Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk valnøddepostej.

Vegansk

Valnødder og løg blendes groft. Kartoflen blendes fint. Alt blandes sammen og der tilføjes salt og cayennepeber. (Pas på ikke at overdrive med cayennepeberen).

Bages i ovnen i en time i en smurt form ved 225 grader med staniol over. Herefter kan man smage den til med evt. mere salt, og den røres nu rundt i og bages uden staniol i 10-30 min. Rør evt. rundt i den 1-2 mere under bagningen, så bagningen bliver pænt jævn.

Postejen smager meget kødagtigt og kan sagtens bruges til kartofler, sovs og rødkål. Endvidere er den god som kødagtig ingrediens i andre opskrifter, hvor man normalt ville have brugt kød.


Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Windamor

Ingredienser:

150 gram valnødder
2 store løg
1 halvstor kartoffel
500 ml soyafløde
1 spsk tørret dild
2 tsk karry
2 tsk paprika
1/2 tsk allehånde
Salt
Cayennepeber
 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter


Kommentarer

Bibbi
10 år siden

MUMS :oP Lisså lækker som jeg husker den!!!
Windamor
10 år siden

Hej Bibbi.
Glæder mig. :-D Jeg har rettet lidt opskriften vedr. bagetiden og fremgangsmåden under bagning, da man bedre får en mere gennemstegt og ikke for branket posteg på den nye måde. Alting kan jo forbedres. Men jeg er da lidt stolt af, at det er lykkes at omforme en vegetaropskrift, hvor der både indgår æg og hytteost, til en veganeropskrift, og at den så stadigvæk smager ligeså godt.
Tamaswini
10 år siden

Den er bare rigtigt god! :D

Luna_Månebarn
9 år siden

Winda! Skal kartoflen koges først? Og hvor meget bliver der ca?
Vegan-Forever
9 år siden

Det her ser MEGET spændende ud. Må absolut prøves, men er umiddelbart bange for, at man kan blive forfalden til det.
vega
6 år siden

Jeg har lavet denne postej et par gange nu, og bliver lige begejstret hver gang. Det er virkelig godt!