Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Fedtfattig tærtebund

Vegansk

150 g. kolde, kogte kartofler
50 g. fromage frais eller sojayoghurt
30 g. havregryn
100 g. hvedemel (evt. halvt grahamsmel eller lignende)
1/2 spsk. koldt vand
1/2 tsk. salt
2 spsk. olie eller smeltet margarine

Kartoflerne moses, og det hele blandes sammen og æltes. Hviler i køleskabet ca. 1/2 time, hvorefter den rulles ud og lægges i en tærteform. Prikkes med en gaffel og forbages til den er lidt lysebrun ved 200 grader.
Herefter kommes fyldet på, som man kan vælge efter, hvad man kan lide, fx forskellige grøntsager, som lige har fået et opkog først, chili, kogte linserester eller risrester, krydderurter osv.
Hvis man spiser æg, kan man lave sin æggemasse af 3 æg samt en brik sojafløde og salt og peber. Bages til sidst færdig ved 200 grader.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Dinna

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter