Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kirsebærkonfekt

Kirsebærkonfekt

Vegansk

Kirsebærkonfekt
Opskriften virker lang - men det tager faktisk ingen tid at lave den. Lækkert til jul. Man kan nemt udskifte valnødder med hasselnødder, hvis det ønskes.

Stenfri Dadler
Valnødder
Kokosmel
Kirsebær i halve (ikke friske kirsebær - men dem man også får hos bageren)
Smeltechokolade

Blend dadlerne indtil en masse er blevet lavet. Tilføj varmt vand hvis det er helt umuligt at blende. Put valnødderne i en kaffeblender - og blend. Bland de to i en skål indtil konsistensen føles rigtig. Hvis dejen er for klistret tilføjes flere valnødder. Hvis for tør tilføjes flere dadler.

Rul dejen (valnødder og dadler) ud på vokspapir. Gør den så tynd som muligt - og skær den ud til at være en stor firkant. Drys med kokosmel.

Put kirsebærhalvdelene på dejen i rækker, og skær udenom så du laver små firkanter. Form firkanterne til små boller - med kirsebær der er lidt synlige. Brug kokosmel samtidig (som lavede du kokosboller).

Smelt chokoladen og dyp bollerne halvt i. Sæt bollerne på vokspapir indtil chokoladen er kold. Spis!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Julemad


Kommentarer

Ost
8 år siden

Hvor kan man skaffe de dersens kirsebær?!
Louise79
7 år siden

Hvor finder du de kirsebær uden E120/carmin?