
Gulerodskage
Vegansk
5 dl mel3 dl farin
2 dl olie
2 tsk natron
4 tsk kanel
1 dl hakkede nødder
3-4 revnet gulerødder
3 dl hørfrøskum*
Først det våde, derefter det tørre... Skal bages ved 185 grader(ikke varmluft) i ca 40-45 min
En fordobling af opskriften passer til en hel bradepande, så en lille bradepande passer til denne opskrift
*4 dl vand koges op med ca 2 skeer hørfrø.. hørfrø sies fra og det køles lidt ned inden anvendelse... (virker rigtig godt som klister i vegedeller osse)
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
apb
14 år siden
14 år siden
Jeg fulgte næsten opskriften. Jeg brugte forholdet 2,5 dl hørfrøslim og 2,5 dl olie istedet. Af mel brugte jeg 3 dl groft ølandshvedemel, 1,5 dl ren hvede og 0,5 dl rugmel. Jeg brugte cashew-nødder og solsikkekerner, plus rosiner. Resultatet blev rigtigt godt, en blød og velsmagende kage!
PollyPunk
14 år siden
14 år siden
Det lyder som en god fordeling :O)
Kat
13 år siden
13 år siden
Jeg halverede ingredienserne, brugte cashew- og paranødder, men glemte at putte olie i. Kagen er nu i ovnen, det bliver spændende om det virker.