Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Gulerodskage

Gulerodskage

Vegansk

5 dl mel
3 dl farin
2 dl olie
2 tsk natron
4 tsk kanel
1 dl hakkede nødder
3-4 revnet gulerødder
3 dl hørfrøskum*

Først det våde, derefter det tørre... Skal bages ved 185 grader(ikke varmluft) i ca 40-45 min

En fordobling af opskriften passer til en hel bradepande, så en lille bradepande passer til denne opskrift

*4 dl vand koges op med ca 2 skeer hørfrø.. hørfrø sies fra og det køles lidt ned inden anvendelse... (virker rigtig godt som klister i vegedeller osse)



Bedømmelse: 8 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af Knoldselleri Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

apb
10 år siden

Jeg fulgte næsten opskriften. Jeg brugte forholdet 2,5 dl hørfrøslim og 2,5 dl olie istedet. Af mel brugte jeg 3 dl groft ølandshvedemel, 1,5 dl ren hvede og 0,5 dl rugmel. Jeg brugte cashew-nødder og solsikkekerner, plus rosiner. Resultatet blev rigtigt godt, en blød og velsmagende kage!
Knoldselleri
10 år siden

Det lyder som en god fordeling :O)
Kat
9 år siden

Jeg halverede ingredienserne, brugte cashew- og paranødder, men glemte at putte olie i. Kagen er nu i ovnen, det bliver spændende om det virker.