Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Selleri/valnødde-postej.

Vegansk

Bland ingredienserne og læg farsen i ovnfast fad med låg.
Bages ved ca.180 grader i en lille times tid.
Tag låget af de sidste fem min.


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Asta Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

Et lille selleri groft reven.
Et mellemstort finthakket løg.
Ca. 2 dl. fint hakkede valnødder.
Saften fra en halv citron.
En halv dl. olie efter eget ønske.
Måske lidt vand hvis den virker for tør.
Salt/peber.
Krydderier efter eget ønske, men smager godt i sig selv.
 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

Knoldselleri
10 år siden

Synes den er rigtig god... med en del hasselnødder og sesamfrø, undlod citron og olie (udover til rugbrødsformen)