Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
SukkerCHOKoladekage

SukkerCHOKoladekage

Vegansk

Chokoladesilketærte
Det lyder underligt - men det er det ikke. Det smager sindssygt godt, fordi det smager som mælkechokolade, ikke mørk chokolade.

Til 9 mennesker.

Selve tærtedejen:
1½ kop mel
½ teske salt
2 spiskeske sukker
½ kop olie
2 spiseske mælkeerstatning (soja, havre, mandel, ris)

Tærtedejen skal bages før chokoladeblandingen tilsættes - for det skal nemlig ikke bages. Bland de tørre ingredienser. Put de flydende ingredienser i, bland med en gaffel. Dejen puttes i en tærteform (22 cm, almindeligt mål). Bag tærtedejen i 10-12 minutter ved 200-225 grader. Færdig!

Indhold:
340 gram silketofu (vigtigt at det er silketofu)
340 gram chokolade (vegansk selvfølgelig - god kvalitet, ikke det billige kogechokolade)
1 teske vaniljeekstrakt

Smelt chokoladen (vandbad, mikroovn, ligemeget). Køl den indtil den kun er varm, ikke brændende varm. Put tofuen i en blender og blend til det er helt blødt. Put chokoladen i blenderen, blend til det hele er blødt igen. Tilføj vaniljeekstrakt og blend igen. Det er vigtigt, at du har blendet GODT, ellers får du hele tofustykker med.

Hældes i tærteformen, som det er. Sæt tærten i køleskabet i en time - færdig! Kan eventuelt serveres med soyaflødeskum eller optøet vaniljetofuis, men det er ikke nødvendigt.


Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Carrot
9 år siden

Ser virkelig lækker ud... :D
Martin84
5 år siden

Hej :D

1 kop = 1 dl eller menes der en amerikansk kop = 2,5dl? :)
goodwomann
1 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.