Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chokoladekage med squash

Chokoladekage med squash

Vegansk

Selve kagen:
- Sæt ovnen til 200 grader

- Bland de tørre ingredienser godt, inden de våde tilsættes og rør dejen til den er jævn.

- Hæld dejen i et stort lasagnefad beklædt med bagepapir

- Bag kagen i ca. 1/2 time. Tjek med en strikkepind i midten af kagen om den er færdig. Hænger der intet ved, er kagen færdig.

Glasur:
Glemmer altid at afveje ingredienserne til glasuren, så mængderne er lidt på slump

- Smelt margarine i en gryde og tilsæt appelsinsaften
- Tilsæt kaffepulver, kakao, flormelis og kokosmel

Fordel massen over kagen og drys med kokosmel. Lad kagen blive helt kold før den skæres ud.


Bedømmelse: 8 / 10 på 6 stemmer.

Skrevet af ginger Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

Tørre ingredienser:
6 dl Sigtet spelt
3 dl Sukker
2 dl Kakao
4 tsk Bagepulver
Reven appelsinskal fra 1 appelsin

Våde ingredienser:
1/2 liter soja vanillemælk
1/2 dl olie
1 dl revet squash

Glasur (Ca. mængder):
Saften af appelsinen
100 g Smeltet margarine
2 tsk Instant kaffepulver
2 spsk Kakao
1 dl Flormelis
1 dl Kokosmel
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

AndreaMD
8 år siden

Lækker lækker kage ! Dog skal den nærmere have 45 minutter i ovnen.. Min ovn er dog lidt mærkelig..