
Rugsnapper
Vegansk
Rugsnappere min udgave af rugbrødsmad møder muslibar. Rugsnapperne er rigtig gode at have i tasken til når sulten melder sig og det ikke er til at opdrive en vegetarisk snack. Jeg har brugt melblandingen "Amo solsikke rugbrød" der står den kan indeholde mælk og æg, så vær opmærksom på ingredienslisten hvis du er veganer.Sådan gør du:
- Følg anvisningen på pakken indtil der står du skal komme dejen i en bageform.
- Tilføj hele hasselnødder, rosiner, græskarkerner, hakkede abrikoser og rør igen dejen godt sammen.
- Kom rigeligt sesam og solsikkekerner på to tallerkener
- Gør dine hænder våde og form lange pølser af dejen.
- Når en pølse er færdig presses den først med en side ned i den ene tallerken og derefter ned i den anden, med den modsatte side. Vrid pølsen rundt og placer den på en bageplade.
- Bag rugsnapperne i ovnen ved 165 C i ca. 40 minutter (Varmluftsovn)
- Køl dem af på en rist
- De kan sagtens fryses
Bedømmelse: 5 / 10 på 4 stemmer.
Skrevet af ginger
eller en portions rugbrødsdej svarende til et stort brød
125 g Hasselnødder
1 dl græskarkerner
1 dl Rosiner
1 dl Tørrede abrikoser
Sesam
Solsikkekerner
Skrevet af ginger

Ingredienser:
1 pakke rugbrødsblandingeller en portions rugbrødsdej svarende til et stort brød
125 g Hasselnødder
1 dl græskarkerner
1 dl Rosiner
1 dl Tørrede abrikoser
Sesam
Solsikkekerner
Alle opskrifter af
ginger :