Dåsehummus with a twist!
Vegansk
Skrab hummus ud i en skål og tilsæt resten. Røres godt og hviler i køleskabet et par timer!
Bedømmelse: 5 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Bibbi
1 stor håndfuld grofthakket citronmelisse
Saft fra 1 lime
1-2 presset fed hvidløg
salt
Skrevet af Bibbi

Ingredienser:
1 dåse hummus1 stor håndfuld grofthakket citronmelisse
Saft fra 1 lime
1-2 presset fed hvidløg
salt
Alle opskrifter af
Bibbi :
Proteinrig snack!
Lun salat m. hvede
Kold dildsauce/ dressing/ dip
Aubergine kaviar
Vegansk friskost/Creme Fraiche
Linsesuppe m. nudler.
"Kød"-boller.
Dåsehummus with a twist!
Kommentarer
Tamaswini
11 år siden
11 år siden
Låve it!
Windamor
11 år siden
11 år siden
PIS! Ja, undskyld at jeg bander, men jeg ville altså have trykket på chili nr 9, men jeg troede, at man skulle trykke hele vejen op: 1, 2, 3, 4....osv. Bare så du ved det, så har du altså en nier fra mig.
Windamor
11 år siden
11 år siden
Du have fået 10, hvis hummusen var hjemmelavet.
Windamor
11 år siden
11 år siden
Hmmm, måske er jeg ikke lige den bedste til at vurdere humus, da jeg ikke har så meget erfaring med humus i det hele taget. Synes bare, at det smagte godt.
janmejer
11 år siden
11 år siden
dæ æ da wist kun jer køwenhawnere der ka køew såen nået dåse-hummus....hier ovre ska vie sjæl lawet
Trutfant
11 år siden
11 år siden
Bibbi og Tama er da fra jylland!

Tamaswini
11 år siden
11 år siden
Er Winda også. Dåsehummus ER bare enormt praktisk nogle gange.