Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
SelleriBrød

SelleriBrød

Vegansk

Vand og gær, krydderi og salt blandes
Grønsagerne puttes i
Derefter melen til den er en bolledej

Det skal hæve min. 1 time

formes til boller eller brød og hæves lidt mere

Jeg lavede 20 babyboller og 4 flutes

Babybollerne tager ca 20 min ved 200grader i varmluftovn...

Jeg gætter de andre skal have lidt længe og nok mindst dobbelt så meget...


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af PollyPunk Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 Stort Stykke Hakket Selleri
2-3 Hakkede Gulerødder
750 g Grahamsmel
750 g Hvedemel
1 liter lunken vand
1 brev tørgær
Lidt salt
1 Drys Spidskommen
 
Se flere opskrifter på Brød


Kommentarer

Ost
11 år siden

Kan man stille den i køleskabet og så bage den dagen efter??
PollyPunk
11 år siden

Ja det vil jeg mene, jeg ville putte dejen i en pose OG halvere mængden af gær.
-Lucinda-
10 år siden

Jeg har netop lavet dem her til aften! De blev super lækre med en mild sellerismag:) Jeg lod dejen hæve i ca. halvanden time og kom dem direkte i ovnen, da jeg havde formet dem til boller
Paxie
10 år siden

Lidt spørgsmål: Hvor får man tørgær? Tror du man kan bruge andre grønsager end selleri og hvis man nu skulle bruge almindeligt gær, hvor meget tror du man så skulle bruge?