
SelleriBrød
Vegansk
Vand og gær, krydderi og salt blandesGrønsagerne puttes i
Derefter melen til den er en bolledej
Det skal hæve min. 1 time
formes til boller eller brød og hæves lidt mere
Jeg lavede 20 babyboller og 4 flutes
Babybollerne tager ca 20 min ved 200grader i varmluftovn...
Jeg gætter de andre skal have lidt længe og nok mindst dobbelt så meget...
Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af PollyPunk
2-3 Hakkede Gulerødder
750 g Grahamsmel
750 g Hvedemel
1 liter lunken vand
1 brev tørgær
Lidt salt
1 Drys Spidskommen
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
1 Stort Stykke Hakket Selleri2-3 Hakkede Gulerødder
750 g Grahamsmel
750 g Hvedemel
1 liter lunken vand
1 brev tørgær
Lidt salt
1 Drys Spidskommen
Alle opskrifter af
PollyPunk :
Jule-tofu-deller
Flødeost
Linse hummus/linsepostej
Linse vegedeller
Asparges creme
Soyabønnepostej
Linse/tomatsovs
Svampe/Grønkåls ret
Alternativ til mayo
Nøddesteg
Hvidvinssovs med grønsager.
Nice, nem og sund garniture..
Sukkerfri Jordbærtærte - NEM!!!
Sund Dessertcreme (evt lagkage?)
Nem Ris ret
Indisk inspireret gullashsuppe?
Kommentarer
Ost
11 år siden
11 år siden
Kan man stille den i køleskabet og så bage den dagen efter??
PollyPunk
11 år siden
11 år siden
Ja det vil jeg mene, jeg ville putte dejen i en pose OG halvere mængden af gær.
-Lucinda-
10 år siden
10 år siden
Jeg har netop lavet dem her til aften! De blev super lækre med en mild sellerismag:) Jeg lod dejen hæve i ca. halvanden time og kom dem direkte i ovnen, da jeg havde formet dem til boller
Paxie
10 år siden
10 år siden
Lidt spørgsmål: Hvor får man tørgær? Tror du man kan bruge andre grønsager end selleri og hvis man nu skulle bruge almindeligt gær, hvor meget tror du man så skulle bruge?