Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grøntsags- og kokoscurry

Grøntsags- og kokoscurry

Vegansk

1. Løg, hvidløg, ingefær og chili blendes til en glat pasta. Tilsæt evt lidt af kokosmælken for at gøre det nemmere at blende.

2. Varm olien i en wok ved jævn varme. Tilsæt pastaen og svits under omrøring i 5 min.

3. Tilsæt gurkemeje, koriander og spidskommen og svits et par minutter mere. Tilsæt grøntsagerne.

4. Tilsæt kokosmælken. Lad småsimre i ca 30 min.

5. Smag til med soyasause og server med brune ris.

Helt fantastisk carryret.


Bedømmelse: 9 / 10 på 7 stemmer.

Skrevet af mbj

Ingredienser:

1 løg
3 hvidløgsfed i skiver
2½ cm ingefær i skiver
2 friske hakkede grønne chillier
1 tsk gurkemeje
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
Blandede grøntsager, feks brocoli, gulerødder, haricot verts, squash og kartofler
2 dl kokosmælk
soyasause efter smag
olie
brune ris
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter


Kommentarer

Nullernavleskone
5 år siden

God ide med at blende løg, chili og ingenfær, det var lækkert ;)
Kita
5 år siden

ÅRH, det smagte godt! Det skal vi have igen :-)
duch11
2 år siden

Seriøst jeg er FAN!
Instant tilføjelse til personlig opskrifts samling!! :)