Soyamælk (med honning)
Vegansk
Sæt 2 dl soyabønner i blød natten over.Skyl bønnerne grundigt, og kog dem en halv time i friskt vand.
Hæld vandet fra og skyl grundigt igen.
Put så 3 dl vand pr 1 dl opblødte bønner i blenderen, og blend grundigt.
Hæld det hele tilbage i gryden og kog det i 30 minutter.
Hæld hele samlingen gennem et dørslag (gem endelig de udkogte bønner, se min opskrift på franskbrød), smag væsken til med salt og honning (det skal bare røres ud med en ske) - hvis du ikke spiser honning, så med hvad end sødemiddel du foretrækker. Fx vaniljesukker.
Sæt soyamælken på køl, det holder sig cirka 4-6 dage.
Ovenstående giver cirka 1 liter soyamælk.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Alabama
Vand
Honning/vaniljesukker
Salt
Skrevet af Alabama
Ingredienser:
SoyabønnerVand
Honning/vaniljesukker
Salt