Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Gazpacho

Gazpacho

Vegansk

Sommerens bedste kolde suppe. Er du ved at drukne i tomater, så brug dem og drop juicen. Til nytår serverede jeg denne suppe som forret sammen med bruchetta, hvor gæsterne selv tilsattte vodka og tabasco til suppen a la blody mary (serveres da uden grøntsagstern og brødcroutoner).

Fremgangsmåde:

-Blend tomatjuice, brød, hvidløg, olie, citronsaft og citronskal og smag til med sukker, balsamico, chili, salt og peber.

-Halvdelen af grøntsagerne skæres i små pæne tern, resten hakkes meget fint. Brug evt. hakketilbehøret fra stavblenderen eller lignende, hvis det alligevel fylder i dit køkkenskab?

-Tilsæt de hakkede grøntsager og stil suppen i køleskabet i ca. 1 time.

-Suppen serveres iskold med grøntsagsternene og brødcroutoner





Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af ginger Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 liter Tomatjuice
2 skiver Lyst brød uden skorpe
2 fed Hvidløg
1/2 dl Olivenolie
1/2 dl Hvidvinseddike / æbleeddike
1 tsk Sukker
1/2 Citron (saft og skal)
1 spsk Balsamico
Frisk chili
Salt og peber


1 Agurk
1 Rød peber
1 Gul Peber
3 Tomater

Brød croutoner
 
Se flere opskrifter på Supper


Kommentarer

ginger
10 år siden

Lidt for hurtigt... Der mangler lige et lille løg, som skal hakkes meget fint og blandes i suppen.
Kat
10 år siden

Jeg plejer at putte selleri i :)