
Mandelmousse
Vegansk
Dæk mandlerne med vand og kog dem op et par min. Hæld vandet fra og smut dem. Blend dem sammen med soja eller rismælken. Hvis du som jeg ikke har en blender derimod en minihakker kan der kun være 1 dl soja/rismælk i – resten blandes sammen med mandelmassen når den er blendet.Kom 1 dl. koldt vand, rørsukker, vaniljekorn, havsalt og agar agar i en lille gryde. Kog op ved middel varme og lad det boble et par min. (Det tykner en smule) Bland derefter sukkerblandingen med mandelmassen og anret den i en skål – eller flere fire små skåle. Der går kun kort tid inden moussen begynder at stivne. Stil moussen koldt ½-1 time. Spis den som den er, eller sammen med frisk frugt eller med kirsebær i lage på toppen.
Find også opskriften her: http://hijaluna.wordpress.com/2009/08/05/mandelmousse/
Bedømmelse: 6 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
* 3 dl. soja eller rismælk
* 1 dl. koldt vand
* 50 g. rørsukker
* 1 tsk. agar agar (strøget)
* Kornene fra ½ vaniljestang
* 1 knivspids havsalt
Skrevet af Luna_Månebarn

Ingredienser:
* 100 g. mandler* 3 dl. soja eller rismælk
* 1 dl. koldt vand
* 50 g. rørsukker
* 1 tsk. agar agar (strøget)
* Kornene fra ½ vaniljestang
* 1 knivspids havsalt