Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Filodejsruller med grønsager

Vegansk

Ingredienser:
Filodej
Chiliolie
Sojasovs
Champignon
Forårsløg
Rød peber
Ingefær
Grønne bønner

Filodejen optøes i køleskabet over ca. 3 timer. Chiliolien (1/3) og sojasovsen (2/3) blandes til marinade. Der tilsættes ingefær på gefühl. Champignon, rød peber, grønne bønner og forårsløg hakkes og blandes med marinaden. Det må gerne stå en halv til en hel time og trækker smag til sig, men hvis man ikke har tid, kan man sagtens gå videre med det samme. Et enkelt lag af filodej pr. rulle foldes ud, og der lægges fyld nederst med ca.3 cm afstand til kanterne. Ca. 3 spiseskefulde per rulle. Dejen med fyld rulles som rulle. Man kan lige smøre kanterne og trykke dem sammen, således fyldet ikke løber ud. Så pensles dejen med lidt marinade udvendigt for at give en flot lysebrun farve. Rullerne skal ca. have 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader. De er færdige, når de begynder at få et lysebrunt skær. Et voksent menneske bliver mæt af ca. 2-3 ruller. Man evt. dyppe dem i sojasovs, mens man spiser dem.

Hvis man ikke har de nævnte ingredienser, kan man bare bruge, hvad man end har i køleskabet. Filodej er rigtig god til rester, man alligevel skal have spist.


Bedømmelse: 6 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af Spætte Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad