Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Tabouleh – libanesisk bulgursalat.

Vegansk

Dette er en rigtig gudesalat som aktiverer den 5. smagssans

Ingredienser:
2½ dl bulgur (gerne grov og mørk)
2 dl hakket persille
2 dl hakket mynte
2 mellemstore finthakkede tomater
4 finthakkede forårsløg - andre løg klan selvfølgelig bruges
2 spsk. citronsaft – eller mere efter smag.
Salt og peber
1 spsk. olie

Skyl bulguren grundigt og sæt den i blød en times tid, hvorefter den kommes i en si til afdrypning (den må endelig ikke koges)
Når den er dryppet af blandes den med de hakkede grøntsager og urter.
Smag til med salt, peber og citronsaft og tilsæt en smule olie.




Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af GreenEyes

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider