Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Super nem lækker Hot Chorizo med grønkålspesto

Vegansk

Kong Gulerods protein missil.

Bag eller steg pølsen på pande eller ovn.

Varm tortillaen kort på pande eller ovn.

Bland resterende pesto ingredienser i en blender og blend til ensformet konsistens.

Læg pølsen ind i tortillaen med fyldet, og hæld pestoen over. Vupti..

MUMS.......Enjoy.....:D


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af KongGulerod

Ingredienser:

1 Stk. Vegetarisk Chorizo pølse fra Egefeld

1 Stk. organic multigrain tortilla fra irma

GRØNKÅLSPESTO

1-2 blade rå grønkål(uden
stamme)

1 lille buket frisk persille

1 dl. spiret solsikkekerne(6-8 timer)

1/2 dl pinjekerner

2 spiseske olivenolie

1 teskefuld honning

1/2 citron (saft)

2 fed hvidløg

Lidt sort pebber, cayenne pebber, himalaya salt. evt spiseske vand

FYLD

Et par skiver agurk

1 håndfuld spirede mungbønner
 
Se flere opskrifter på Sojaprodukter


Kommentarer

Klidmonsteret
9 år siden

Hvor kan denne veg pølse købes?
KongGulerod
9 år siden

egefeld supermarked.