Super nem lækker Hot Chorizo med grønkålspesto
Vegansk
Kong Gulerods protein missil.Bag eller steg pølsen på pande eller ovn.
Varm tortillaen kort på pande eller ovn.
Bland resterende pesto ingredienser i en blender og blend til ensformet konsistens.
Læg pølsen ind i tortillaen med fyldet, og hæld pestoen over. Vupti..
MUMS.......Enjoy.....:D
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af KongGulerod
1 Stk. organic multigrain tortilla fra irma
GRØNKÅLSPESTO
1-2 blade rå grønkål(uden
stamme)
1 lille buket frisk persille
1 dl. spiret solsikkekerne(6-8 timer)
1/2 dl pinjekerner
2 spiseske olivenolie
1 teskefuld honning
1/2 citron (saft)
2 fed hvidløg
Lidt sort pebber, cayenne pebber, himalaya salt. evt spiseske vand
FYLD
Et par skiver agurk
1 håndfuld spirede mungbønner
Skrevet af KongGulerod
Ingredienser:
1 Stk. Vegetarisk Chorizo pølse fra Egefeld1 Stk. organic multigrain tortilla fra irma
GRØNKÅLSPESTO
1-2 blade rå grønkål(uden
stamme)
1 lille buket frisk persille
1 dl. spiret solsikkekerne(6-8 timer)
1/2 dl pinjekerner
2 spiseske olivenolie
1 teskefuld honning
1/2 citron (saft)
2 fed hvidløg
Lidt sort pebber, cayenne pebber, himalaya salt. evt spiseske vand
FYLD
Et par skiver agurk
1 håndfuld spirede mungbønner
Alle opskrifter af KongGulerod:
Super nem lækker Hot Chorizo med grønkålspesto
Spartaner Pre workout Power Bar
Kommentarer
Klidmonsteret
11 år siden
11 år siden
Hvor kan denne veg pølse købes?
KongGulerod
11 år siden
11 år siden
egefeld supermarked.