Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

couscous m grøntsager

Vegansk

Det her er en af mine livretter, og det kan varieres som man syntes..

Hak to løg i tern, steg dem helt brune i raspolie
tilsæt frosne grønne bønner, og steg til de er let bløde. klip bønnerne med en saks, så de er i ca 2 cm stykker.
Nu tilsættes:
1 tsk ingefær
2 tsk paprika
1 tsk spiskommen
evt hvidløg
stødt koriander

og en god, stor håndfuld hakket bredbladet persille.

Hæld en ½ kop vand ved. lad det koge ind, os tilsæt vand igen, forsæt sådan nogle gange.
Tilsæt hakket koriander (ca 1 spsk)

Imens laver du couscous, enten som på pakken, eller i en rigtig couscous-gryde, hvilket bestemt er at foretrække!:
Tag couscousen, hæld det i en skål og væd det med kogt vand med grøntsagsboulion i. Nuller det godt ud, og tilsæt lidt vand af gangen. endelig ikke for meget så klumper det!tilsæt lidt hakket persille og hakket friske koriander. Når grynene er ''våd-tører'' hældes de i gryden, og de dampes mend der vædes med boulion og små smørklatter/olienolie. Der står det så til det er færdigt..

3-4 gulerødder skæres i kvarte, koges og tilsættes bønne-massen
hvidkål skæres ud i både, koges og tilsættes ligeledes bønnemassen.

Couscous'en hældes på et fad, og der laves en fordybning i midten, hvor i grøntsagerne ligges. Spises med en ske direkte fra fadet ;)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Malak

Ingredienser:

Løg
rasp- og olivenolie
Grønne bønner
ingefær, paprika, spidskommen, koriander
bredbladet persille
friske koriander
couscous
grøntsagsboulion
3-4 gulerødder
hvidkål
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad