Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

vegansk lasagne

Vegansk

Alle grøntsager skæres/snittes også bønnerne og æblet
De koges så op med den dåse flåede tomater så man får lavet en tomatsovs af det. (et godt tip er at si vandet fra dåsetomaterne så sovsen ikke er så flydende)
Lig tomatsovs og lasagne plader samt behamel sovs i lag som ved "normal" lasagne og bag den i ca 30min
en vigtig ting for at lasagnen skal smage som den skal er krydderier!
jeg bruger karry-paprika-chili-basilikum-oregano-peber-kryddersalt timian-rosmarin- og sikkert også en del mere jeg ikke lige kan huske på stående fod pga jeg "vinger" den i køkkenet.
lasagnen serveres med frisk salat efter eget ønske og evt en bid brød
velbekommen


Bedømmelse: 9 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af Wonderboy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

200g svampe (feks champignon)
1 rød peber
1 stort løg
2 store gulerødder
1 æble
ca 200g bønner (red kidney)
1 dåse flåede tomater
krydderier
bechamel sovs fra vanilla shop
eller lav en selv
lasagne plader.
hvidløg hvis man vil, men plejer at udelade dette.
har også haft majs i med godt resultat
 
Se flere opskrifter på Julemad


Kommentarer

Sidney
9 år siden

jeg brugte oksekød med godt resultat
Sidney
9 år siden

ej det gas..
AndreaMD
9 år siden

Hvor meget bliver der cirka til? :)
Wonderboy
9 år siden

Hey Mig, sry er ikke så tit inde og lure på mine egne opskrifter ;)
Men der er til 3 personer, eller til 2 grovædere :)