
Bagte rødbeder med dadler, blommer og valnødder
Vegansk
Til 4-5 personer som tilbehør1 1/2 kg rødbeder
500 g blommer
2 rødløg
10 dadler
10 figner
1 dl rød balsamicoeddike
1 spsk timian
1 spsk olivenolie
100 g valnødder
Skær rødbederne i stave og læg dem i et ildfast fad.
Skær blommer og rødløg i både, og fordel dem over rødbederne.
Pil stilken af fignerne, skær figner og dadler i strimler og blend dem sammen med balsamicoeddike, olie og timian.
Hæld det over rødbeder, blommer og rødløg.
Bag ved 170 grader i 45-60 min. Rødbederne skal være bløde og møre. Vend dem et par gange under bagningen.
Rist valnødderne ved 180 grader i 10 min.
Pynt med ristede valnødder.
Kommentarer
AkupunkturAnni
9 år siden
9 år siden
Det eneste der kan afholde mig, er "duften" af bagte rødbeder... det lugter ligesom sukkerfabrikken...
Men det smager himmelsk... Så bare igang..