Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Bagt Hokkaido med ruccola

Bagt Hokkaido med ruccola

Vegansk

3-4 personer som tilbehør

1 hokkaido-græskar (helst øko, da skrællen bliver på)
1/2 bakke ruccola
6-8 sorte oliven

Dressing:
2-3 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 spsk citronsaft
1/2 chili i små tern
salt og peber

Skær græskarkøddet i tern med skræl på (kerner skal væk) og læg i et ildfast fad.

Blend dressingen i en food processor og hæld dressingen over græskarternene.

Bag ved 175 grader i 25 min.

Fordel ruccolaen ud over fadet og pynt med skåret oliven.



Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Mette-

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Kartofler og andre rodfrugter


Kommentarer

Mrs Darling
9 år siden

LÆKKERT!!! :)
AkupunkturAnni
5 år siden

Åh, hvor skønt... nemt, lækkert og sæson. <3