Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Nem kartoffel+spinat sideret!!

Nem kartoffel+spinat sideret!!

Vegansk

Kog kartofflerne så de ikke bliver most alt for nemt. Du kan enten skrælle dem, eller købe rene kartoffeler med skin, det er nok mindst besværligt med skin til denne opskrift og jeg forstrækker det selv:

Nu ved jeg at kartoffeler tager længere tid til at koge, så når kartoffelerne er halfvejs kogt, så tag en ny gryde og kog det friske spinat blade i meget vand, eller bare kog de frosne spinat blade.

Efter det to grøntsager er færdige med at koge, hæld vandet fra, evt. sigt spinaten.

Blandt forsigtig kartoffelerne og de nu bløde spinat blade sammen sådan så at kartofflerne ikke bliver most.

Hæld derefter oliven olie oven på, efter smag, og drys noget salt og pepper på og blandt det så igen.

Nu har du en meget lækker sideret til tofu eller tofurky eller andet, eller kan det også være et måltid for sig self, for spinat indeholder mange af det vitaminer og mange vigtige mineraler, som kød plejede at give os.

Jeg ved den er ikke særlig opfindsom men jeg ville meget heller fortrække det her end bare kogte kartoffler med sovs :D
Det smager super godt!

Til sidst vil jeg give alt credit til Julian, en dansk/tysk/croatisk mand vi lånte sommerhus af i craotien. Han serveret denne ret, med hjemmelavet oliven olie og fisk (som jeg så ikke spiste af ;)) for mig og min familie.


Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Minna

Ingredienser:

Kartoffler(bedst hvis nye)
Helst friske men kan være frosne hele spinatblade
Salt+Pepper
Oliven olie

Mængder bestemmer du selv, hvis det er bare til dig eller også til andre, håber ikke det er for svært at sætte mængderne sammen :D Tag altid mege spinat end du tror det skal til, de krymper meget og fylder ikke meget, så tag godt af dem, evt en hel pose som kan købes i superbrugsen eller andre coop butikker.
 
Se flere opskrifter på Kartofler og andre rodfrugter

Alle opskrifter af Minna:


Kommentarer

goodwomann
6 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.