Svampe/Grønkåls ret
Vegansk
Grønkål og svampe ristes hurtigt med lidt løg og hvidløg på en pandeNår det er ved at være blødt tilsættes lidt bullionvand (+brændenælde hvis de er tørrede) og retten simre videre ca 10 min
tilsæt det mængde af bullionvand det behøver imens
Så laver man lige salaten og koger noget pasta, bulgur eller lign imens evt rister et godt stykke brød til
og slut med at putte jævningen/soyacousin i...
Dinner served på max 25 min.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af PollyPunk
Svampe
lidt hvidløg
evt brændenælder
bullionvand
meljævning eller soyacousin
olie
peber
knust korianter
Skrevet af PollyPunk

Ingredienser:
Snittet Frisk GrønkålSvampe
lidt hvidløg
evt brændenælder
bullionvand
meljævning eller soyacousin
olie
peber
knust korianter
Alle opskrifter af
PollyPunk :