Kidneybønne- og peber¬frugtbøf (8 stk)
Vegansk
Løg og hvidløg hakkes fint,guleroden rives groft og peber¬frugten skæres i små tern. Løget sauteres i olivenolien i ca. 5 min. De øvrige grøntsager tilsættes og svitses yderligere et par minutter. Gryden tages af varmen og kryd¬derier, persille, bønner og rasp tilsættes. Blandes godt og smages til med salt og peber. Der tilsættes evt. ekstra rasp, så massen hænger sammen og kan formes til ca. 8 burgere.
Pensles med olie og grilles i ovnen - eller steges på pande - til de er gyldne på begge sider.
Server i boller med f.eks. salat, tomat, rødløg, syltede agurker, ketchup og vegansk mayonnaise.Bøfferne er også velegnede som en hovedret fx med salat og ris til.
Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Christian W
1 løg
1 gulerod
½ grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
½ tsk stødt chili
1 tsk stødt koriander
2 spsk hakket persille
200 g kidneybønner, udblødte (el¬ler 2 dåser)
10-12 spsk rasp
Skrevet af Christian W
Ingredienser:
1 spsk olivenolie1 løg
1 gulerod
½ grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
½ tsk stødt chili
1 tsk stødt koriander
2 spsk hakket persille
200 g kidneybønner, udblødte (el¬ler 2 dåser)
10-12 spsk rasp
Alle opskrifter af Christian W: