Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

stuvede østershatte

Vegansk

Hak et lille løg og et par fed hvidløg meget fint.
Rist det af i lidt olie sammen med 2 - 3 håndfulde østershatte i små stykker. Lad det snurre ca. 5 min. under omrøring.
Tilsæt så en spsk tomatpure, en spsk ajvar, soyafløde, lidt salt og meget friskkværnet peber, en smule chilli, en spsk tørret oregano og en kvart til en halv friskrevet muskatnød (brug evt. en mindre mængde, men jeg er tosset med det;)).
Lad snurre 5 min mere og kyl henover ristet grovbrød, tæppebomb med friskhakket persille/basilikum.
Et køligt glas Chardonnay hvidvin er ikke den ringeste makker til sådan en mad :D
Enjoy !!!


Bedømmelse: 10 / 10 på 9 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider


Kommentarer

Bibbi
9 år siden

Jeg har nydt denne ret, flere gange til fællesfræs hos Kilroy og den er über namnam :oP Topkarakterer herfra!!! :D
Tamaswini
9 år siden

Enig med Bibs ;)
Luna_Månebarn
9 år siden

Har også haft æren! Lavede den herhjemme efterfølgende. Men den blev IKKE lige så god som Kilroys. ;-)
Hippieungen
8 år siden

Nom nom nom nom nom nom :D
Kilroy
8 år siden

Efterfølgende kan jeg nok tilføje, at et bette drys røget paprika er guld værd i denne ret :D