Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Kartoffel- og rodfrugtgryde med linser

Vegansk

1. Start med at brænde karryen af i lidt olie i gryden, og svits derefter løg og hvidløg et par minutter.

2. Tilsæt derefter kartofler, gulerødder, søde kartofler og persillerod skåret i grove tern, og svits endnu et par minutter.

2. Hæld lidt bouillon på, og bring det i kog. Der skal tilsættes en mængde bouillon svarende til, at de tilsatte linser cirka kan opsuge væden, så hæld eventuelt bouillonen på lidt ad gangen, efterhånden som retten simrer.

3. Tilsæt et par håndfulde røde linser og lidt gurkemeje, og lad retten stå og simre i ca. 20 minutter, indtil kartoflerne og grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber, og drys med masser af friskhakket persille.

De anvendte rodfrugter kan sagtens varieres, alt efter hvad man kan lide og har i huset, men dette er min favoritkombination.



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Bønnespiren

Ingredienser:

Løg
Hvidløg
Kartofler
Gulerødder
Søde kartofler
Persillerod
Røde linser
Persille
Bouillon
Karry & gurkemeje
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad