Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Krydret Kikærte/grøntsags gryde

Vegansk

Indledning
Denne ret var egentlig improvision, men den blev så god at selv mine kræsne kødædende forældre spiste den - det sker ellers sjældent!
Nu vil jeg dele den med jer.

Sådan gør du
Hak løg og hvidløg og svits dem, evt. i lidt olie.
Skær champignongerne i både, blomkålen i små buketter, halver bønnerne og grov hak spinaten. Tilsæt til løgene.
Svits et par minutter og tilsæt alle krydderierne pånær garam masala.
Svits et minut og tilsæt tomater og kikærter inkl. væske.
Lad det simre et kvarter, tilsæt så garam masala og lad simre ca. 10 min. til væsken er kogt ind.

Serverings forslag
Jeg spiser det med en ske med chapatti (indisk pandebrød)til.
Det kunne også sagtens gå med ris/bulgur til, eller i madpandekager.
Lacto-vegetarer vil måske synes godt om at få creme fraiche til.


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Snyn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 ds. kikærter
1 ds. flåde tomater
200 g. champignon
1/2 lille blomkål
en hånfuld grønne bønner
en håndfuld spinat
2 løg
3 fed hvidløg
lidt revet ingefær
2 tsk. koriander
1 tsk. spidskommen
1 tsk. chili
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 tsk. garam masala

 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter