Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Boller med salattern ell. tofu og spinat.

Vegansk

Rør gæren ud i vandet og saltet, og tilsæt så de andre ingredienser. Rør dejen og ælt den grundigt. Lad den hæve i ca en time.
I mellemtiden skær spinaten og bland med salattern(eller tofu som er blevet marineret med krydderi og har været i ovnen), krydr evt med lidt urtesalt. Start evt ovnen så den er varm.
Rul dejen ud på et melstrøget bord med kagerulle(ikke så tyndt nok ca 0,5 cm), skær den ud i cirkler eller firkanter(klart nemmest). ca 15x15 cm. fordel fyldet i midten af firkanterne. Luk dem sammen så kanterne forbinder hinanden.
Lad dem efterhæve i ca ½ time ved ovnen(dvs lidt lunt)
Bag ved 20 min. 200 c. i varmluft.

Vupti! super sunde boller til frokost. (De smager FANTASTISK!)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af DenBlaaKat

Ingredienser:

Brød:
25 gram gær
5 dl lunkent vand
2 spsk planteolie
200 g. havrebryn ell. bygflager
200 g. rugmel
300 g. speltmel

Fyld:
500 g. frossen spinat
1 bæger salattern(eller marineret tofu)
evt urtesalt
 
Se flere opskrifter på Brød


Kommentarer

Mrs Darling
10 år siden

lyder super, de veganske salattern hvor er de købt? Fint at der skal havrebryn i ;)