Spinatdeller m. hørfrø og chili
Vegansk
TØ SPINATEN OP OG DRÆN VANDET FRAKOG LINSERNE I BOUILLON TIL DE ER GRØDET
KVÆRN HØRFRØENE TIL DE BLIVER SOM MEL (JEG BRUGER EN KAFFEKVÆRN)
NÅR LINSERNE ER KØLET NED TILSÆTTES DE ØVRIGE INGREDIENSER
DELLERNE FORMES OG STEGES VED MIDDEL VARME
Bedømmelse: 7 / 10 på 7 stemmer.
Skrevet af MathildeMandala
450 GR. HAKKET SPINAT (DYBFROSSEN)
1 DL HØRFRØ
2 DL HAVREGRYN
1 DL FULDKORNSMEL
CHILI
SALT
PEBER
1 TERNING GRØNTSAGSBOUILLON
Skrevet af MathildeMandala
Ingredienser:
250 G RØDE LINSER450 GR. HAKKET SPINAT (DYBFROSSEN)
1 DL HØRFRØ
2 DL HAVREGRYN
1 DL FULDKORNSMEL
CHILI
SALT
PEBER
1 TERNING GRØNTSAGSBOUILLON